SPORT

Un fost antrenor din Liga I, acuzat de hărțuirea sexuală a unui jucător. Nu este prima dată când se fac astfel de acuzații împotriva lui


Un fost antrenor din Liga I, acuzat de hărțuirea sexuală a unui jucător. Nu este prima dată când se fac astfel de acuzații împotriva lui

PUTEREA24 | 2022-09-29 12:00

Italianul Devis Mangia a fost demis din funcţia de selecţioner al echipei Maltei de către Federaţia Malteză de Fotbal, după ce aceasta a primit un raport privind ''o presupusă violare a politicilor sale'', transmite AFP, potrivit Agerpres.

Potrivit cotidianului italian La Repubblica, Mangia, fost antrenor al Universităţii Craiova, este acuzat de hărţuire sexuală de unul dintre jucătorii săi.

„Faptul este că cel puţin un jucător a ridicat această problemă. Există un antecedent: Mangia a avut o problemă similară la Ascoli, în timpul sezonului 2015-16'', scrie cotidianul.

Federaţia malteză a precizat într-un comunicat că Mangia, în vârstă de 48 de ani, ''şi-a manifestat deplina disponibilitate pentru evaluarea faptelor''.

Federaţia menţionează că ''nu va mai face alte comentarii până când următoarele etape nu vor fi discutate în cadrul organismelor decizionale abilitate, de manieră deschisă şi transparentă''.

Devis Mangia, care era selecţioner al Maltei din 2019, a antrenat-o pe Palermo în Serie A în sezonul 2011-12. El a mai antrenat echipe precum naţionala Under-21 a Italiei (2012-2013), Spezia şi Bari.

Mangia a pregătit-o pe Universitatea Craiova din mai 2017 până în aprilie 2019, reuşind să câştige Cupa României în 2018.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.