SPORT

Yaya Toure ar vrea să semneze cu un club din Liga 1: Ar fi de acord să vină la noi. Ar fi o bombă


Yaya Toure ar vrea să semneze cu un club din Liga 1: Ar fi de acord să vină la noi. Ar fi o bombă

PUTEREA24 | 2021-10-07 10:53

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi OSK, susține că Yaya Toure (38 de ani), ex-jucător la Barcelona și Manchester City, în prezent antrenor secund la Akhmat Grozny, s-ar fi propus pentru postul de antrenor principal al covăsnenilor.

Aflată în căutare de „principal” după despărțirea de Leo Grozavu, conducerea clubului Sepsi OSK susține că a primit peste 100 de propuneri din partea impresarilor. Printre numele primite de covăsneni s-ar afla și cel al lui Yaya Toure, ex-mijlocaș retras din activitatea de fotbalist la finalul anului 2019. Alți antrenori propuși echipei din Sf. Gheorghe sunt Christian Panucci (48 de ani), fostul mare internațional italian, și Adrian Ursea (54), fostul „principal” al lui Nice în Ligue 1.

„Noi considerăm că trebuie să vină un antrenor care a antrenat în România. Vrem un antrenor longeviv, cred că în 2 zile deja o să finalizăm. O listă este, am primit cel puţin 100 de nominalizări. Sunt şi antrenori străini, am primit de la Yaya Toure în sus, foarte multe nominalizări. Dar vrem un antrenor care a fost totuşi măcar o dată în România şi care cunoaşte gustul campionatului.

Am primit propunerea lui Yaya Toure de la un impresar care spune că acesta ar fi de acord să vină la Sf. Gheorghe. Ar fi o «bombă», ştiu, dar nu vrem să fie o «bombă», vrem să fie un antrenor care a pus deja ceva pe masă”, a declarat patronul lui Sepsi, pentru Sport Total FM, citat de Look Sport.

Cornel Șfaițer: „La Sepsi au ajuns nume precum Yaya Toure, Panucci și Ursea”

Ulterior, varianta patronului a fost susținută de managerul general Cornel Șfaițer, care a declarat pentru GSP.ro că și Christian Panucci și Adrian Ursea le-au fost propuși covăsnenilor:

„Probabil astăzi vom pune antrenor. Ne bucurăm că am avut timp de gândire, că nu a fost nevoie să ne grăbim. Ne onorează faptul că la Sepsi au ajuns nume ca Yaya Toure, Panucci, chiar și Ursea, însă noi ne dorim un antrenor care să cunoască Liga 1, să știe jucătorii lui Sepsi, cu toate că ne onorează interesul acestor antrenori vizavi de clubul nostru. Vă repet, acum nu e nimic sigur, dar probabil că în cursul zilei se va rezolva”, a spus Șfaițer.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.