TIMP LIBER

Celebrul DJ Armin Van Buuren revine la UNTOLD, după o pauză de trei ani


Celebrul DJ Armin Van Buuren revine la UNTOLD, după o pauză de trei ani

PUTEREA24 | 2022-11-25 19:11

Votat de cinci ori cel mai bun DJ al lumii, Armin Van Buuren revine la Festivalul Untold după o pauză de trei ani, eveniment care va avea loc între 3 şi 6 august 2023, la Cluj-Napoca.

“Artistul revine la festivalul său de suflet, aşa cum a declarat în nenumărate rânduri, iar relaţia care s-a creat între el şi publicul Untold este unică. Armin van Buuren este unul dintre cei mai aşteptaţi DJ din povestea Untold şi promite că show-ul lui de pe mainstage va fi unul memorabil. Olandezul a fost prezent în line-up-ul festivalului încă de la prima ediţie, din 2015. Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii si a reuşit ca la fiecare apariţie live pe Cluj-Arena să construiască o relaţie specială cu fanii festivalului Untold. Este artistul care a scris cel mai frumos capitol din povestea Untold”, au transmis organizatorii Untold.

  La ediţia aniversară din 2019, celebrul artistul a pregătit pentru fanii festivalului un show istoric de şapte ore şi jumătate, care a debutat cu Imnul României - Deşteaptă-te Române și unde i-a avut ca invitaţi speciali pe membrii orchestrei Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.

“Armin van Buuren este unul dintre cei mai dedicaţi oameni de pe scena muzicii electronice, iubeşte România, iar fanii Untold sunt îndrăgostiţi de artistul care a dus live set-ul de festival la nivelul următor. A intrat în industria muzicală cu o diplomă în avocatură, iar acum este cel mai bine cotat DJ trance în clasamentul oficial DJ Mag Top 100. Are o carieră impresionantă, de peste 21 de ani este headliner la cele mai mari festivaluri din lume, a fost nominalizat la premiile Grammy la categoria «Cea mai bună piesă dance», are 12 trofee DJ Awards, 27 premii International Dance Music Awards, un show radio (A State Of Trance) cu peste 45 de milioane de ascultători săptămânal”, a mai precizat sursa citată. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.