TIMP LIBER

Ce ARTIȘTI de renume vor încinge atmosfera în această vară la NEVERSEA


Ce ARTIȘTI de renume vor încinge atmosfera în această vară la NEVERSEA

PUTEREA24 | 2023-02-08 13:53

Alok, Morten, Don Diablo, Salvatore Ganacci, Timmy Trumpet şi duo-ul Sofi Tukker se numără printre artiştii care vor urca în această vară la Festivalul Neversea, care va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe o plajă din Constanţa.

Unul dintre cei mai excentrici DJ din line-up-ul de festivaluri, Salvatore Ganacci, se întoarce pe scena principală a festivalului Neversea. În 2019, artistul şi-a făcut puternic simţită prezenţa prin show-ul său original şi promite că în 2023 îi va purta pe fanii festivalului într-un carusel de emoţii şi adrenalină. “Peste cinci luni pe scena principală a Neversea, fanii se vor bucura de cea mai tare combinaţie: Timmy Trumpet şi cea mai puternică trompetă din mainstage-ul unui festival. Primul val de artişti este completat şi de Alok, Don Diablo, Morten, Sofi Tukker, Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Rareş x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live şi Ştefania, care vin la a cincea ediţie a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, care va avea loc în perioada 6-9 iulie, în Constanţa, pe plaja Neversea”, se arată în comunicat.

Morten este considerat unul dintre cei mai bine cotaţi producători/DJ-i din noul val, este de origine daneză şi în luna iulie ajunge pe mainstage-ul festivalului Neversea. A cunoscut o ascensiune extraordinară datorită colaborării cu David Guetta în cadrul proiectului Future Rave, o marcă de sunet în zona de cultură dance, potrivit News.ro.

Olandezul Don Diablo este unul dintre artiştii care nu cunoaşte cuvântul ”limită”, este artistul despre care se spune că trăieşte în viitor. Şeful Hexagon a reuşit să vândă primul concert NFT din lume, ”Destination Hexagonia” cu o sumă uriaşă – 1,2 milioane $, a urmat proiectul ”HΞXHIBIT III” – o colecţie digitală care are corespondenţă în lumea reală. Această operă digitală a fost vândută unui muzeu care deţine opere originale ale unor mari artişti precum Andy Warhol, Keith Haring sau Jean-Michel Basquiat. Opera lui Don Diablo a fost achiziţionată cu suma de 1.2 milioane dolari, fiind pentru prima dată în istorie când o operă de artă în format fizic este ataşată unui NFT. În 2022, a avut o expoziţie specială, ”Endless Voyage by Don Diablo”, deschisă la Jasky Gallery în Amsterdam. 

 Duo-ul de origine americană Sofi Tukker ajunge pentru prima oară pe scena principală a festivalului Neversea. Sophie Hawley-Weld şi Tucker Halpern sunt cunoscuţi în toată lumea pentru producţiile care au ca temă unitatea, empatia şi libertatea, teme care se regăsesc şi succesele de chart ale celor doi artişti: ”Drinkee”, ”Best Friend” sau ”Purple Hat”. Pentru single-ul ”Drinkee” au fost nominalizaţi la premiile Grammy, iar albumul ”Treehouse” a avut o nominalizare la categoria Best Dance/Electronic Album.

 Timmy Trumpet înseamnă nebunie pe mainstage şi în această vară revine la Neversea. Este singurul DJ din lume care, în 2019, a scris istorie: a pus muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitaţie zero - a plutit la propriu, în cadrul unui program derulat cu Agenţia Spaţială Europeană şi germanii de la BigCityBeats. A colaborat cu toată lumea, a lansat piese cu Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, NERVO, KSHMR, Steve Aoki. 

Mainstage-ul festivalului Neversea va oferi fanilor concerte live cu nume mari din muzica românească: Grasu XXL, Nicole Cherry, Rareş x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live şi Ştefania. 

Scena ARK prezintă în 2023 cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, trip-hop şi dubstep: Amuly, Azteca, Berechet, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, Ian, IDK, Killa Fonic, Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, M.G.L., Nane, OG Eastbull, Oscar, Paraziţii, Petre Ştefan, Phunk B, Puya, Rava, Şatra B.E.N.Z., Specii şi Yny Sebi. 

Abonamente

Fanii festivalului pot achiziţiona acum abonamente pentru cea de-a cincea ediţie a festivalului Neversea începând de la 99 de euro plus taxe pentru General Acces şi 209 euro plus taxe pentru VIP. Din 11 februarie, preţul unui abonament General Acces va fi de 109 euro plus taxe, iar cel de VIP de 209 euro plus taxe. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.