TIMP LIBER

Au fost anunțate primele NUME GRELE de la Neversea 2022. Celebra trupă Black Eyed Peas vine la Constanța


Au fost anunțate primele NUME GRELE de la Neversea 2022. Celebra trupă Black Eyed Peas vine la Constanța

PUTEREA24 | 2021-12-16 17:33

Au fost anunţat primele nume grele care vor fi prezente la festivalul Neversea 2022, pe listă aflându-se pritre alții Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Timmy Trumpet, Tujamo, W&W. Cea de-a patra ediţie Neversea are loc între 7 şi 10 iulie, pe o plajă din Constanţa. În 2020 şi în 2021 Festivalul Neversea nu s-a putut desfăşura din cauza pandemiei de Covid-19.

Scenele secundare vor găzdui artişti şi DJ-i din lumea techno, tech-house, house, deep house, ambiental, chill, electronic, dubstep, drum&bass, trap, hip-hop, rap, liquid sau retro. Primii artişti anunţaţi pentru scenele secundare sunt BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit şi Sublee B2B CAP. 

"Canadianul BBNO$ este un fenomen care a surprins întreaga lume cu piesa Lalala. A devenit rapid un hit şi în prezent are peste 485 de milioane de vizualizări pe YouTube şi peste 805 milioane de ascultări pe Spotify. Norvegianul Alan Walker este unul dintre cei mai urmăriţi artişti la nivel global şi este considerat a fi unul dintre cei mai creativi producători din noua generaţie. Single-ul de debut, Faded, a ajuns pe lista videoclipurilor cu peste 1 milliard de vizualizări pe YouTube, fiind certificat cu Discul de Platină în 14 ţări ale lumii. De-a lungul anilor, producţiile sale au înregistrat un record de vizualizări – 10,8 miliarde. În iulie, fanii îl vor putea vedea pe scena principală a festivalului Neversea", se arată în comunicat.

"O premieră pentru festivalul Neversea este celebra trupă Black Eyed Peas. Artiştii s-au îndrăgostit de România când au fost prezenţi la festivalul Untold în 2018 şi au promis că vor reveni la noi. Incluşi în Hot 100 Artist of The Decade de Billboard, Black Eyed Peas sunt al doilea cel mai bine vândut artist/grup din toate timpurile în clasamentul de download, conform companiei de cercetare Nielsen. Americanii au în palmares 6 premii Grammy, au vândut peste 35 de milioane de albume şi 120 de milioane de single-uri în întreaga lume şi sunt una dintre cele mai iubite trupe din lume”, au mai transmis organizatorii. 

Cei care deţin deja abonamente Anytime pot alege să participe la ediţia din 2022 sau la una din următoarele două ediţii, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru ediţia din 2022 sau cea din 2023. Aceştia pot selecta ediţia de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.