TIMP LIBER

Bilete gratuite la teatre și muzee pentru cei care se vaccinează pe 1 iunie într-un centru drive-thru din Piaţa Constituţiei


Bilete gratuite la teatre și muzee pentru cei care se vaccinează pe 1 iunie într-un centru drive-thru din Piaţa Constituţiei

PUTEREA24 | 2021-05-31 15:33

Edilul Nicuşor Dan anunţă că toţi cei care aleg să se vaccineze pe 1 Iunie la centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei vor primi bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti, valabile până la finalul anului 2021.

”Toţi cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei vor primi bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti. Dacă vă vaccinaţi pe 1 iunie, puteţi merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteţi să vizitaţi muzee din Bucureşti sau să vedeţi spectacole de circ”, a transmis primarul general.

Acesta a explocat că biletele gratuite se emit pentru instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei şi vor fi valabile până la finalul anului.

Primăria Capitale are în subordine Muzeul Naţional al Literaturii Române, Muzeul Municipiului Bucureşti şi Muzeul Copiilor. De asemenea, Primăria are în subordine Teatrul Ion Creangă, Teatrul Odeon, Circul Metropolitan Bucureşti, Teatrul Nottara, Teatrul Ţăndărică, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul de comedie, Teatrul Bulandra, Teatrul Mic, Teatrul Constantin Tănase, dar şi Opera Comică pentru Copii.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.