TIMP LIBER

Când se deschide magazinul PRIMARK din Afi Cotroceni


Când se deschide magazinul PRIMARK din Afi Cotroceni

PUTEREA24 | 2023-05-15 21:40

Cel de-al doilea magazin Primark din Romania se va deschide in Bucuresti in aceasta vara, la doar sase luni de la intrarea marcii pe piata. Peste 250 de locuri de munca vor fi create pentru economia locala.

Primark, retailerul international de moda, a anuntat astazi data deschiderii celui de-al doilea magazin din Romania. Mult-asteptatul magazin, situat in AFI Cotroceni, Bucuresti, se va deschide pentru clienti marti, 20 iunie, la ora 10.00, tocmai la timp pentru inceperea sezonului estival. Inaugurarea vine la doar sase luni de la intrarea marcii in Romania cu primul sau magazin din centrul comercial ParkLake si marcheaza un moment important pentru Primark, intr-o perioada in care retailerul isi continua planurile ambitioase de expansiune in Europa Centrala si de Est, dar si pe alte piete-cheie: Polonia, Republica Ceha, Slovenia si in curand Slovacia, unde urmeaza sa se lanseze.

Noul magazin va crea peste 250 de locuri de munca pentru economia locala din Bucuresti, iar o serie de locuri de munca cu jumatate sau norma intreaga sunt inca disponibile, inclusiv posturi de asistent retail la Primark, dar si posturi de conducere. Mai multe informatii sunt disponibile aici: .

Primark AFI Cotroceni se va intinde pe o suprafata de 3.200 de metri patrati la primul etaj al centrului comercial si va aduce clientilor formula unica a Primark, cu cele mai noi tendinte si produse esentiale de zi cu zi, la preturi foarte avantajoase. Cumparatorii vor gasi cele mai noi colectii de vara, inclusiv costume de baie, imbracaminte de plaja si rochii, precum si multe alte produse din gama de imbracaminte pentru femei, barbati, copii, articole pentru casa, frumusete si accesorii.

De asemenea, in magazin va fi prezenta si eticheta Primark Cares, in continua crestere. Deja 50% din hainele Primark sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse mai durabile, ca parte a ambitiei retailerului de a se asigura ca moda mai durabila este accesibila tuturor. De asemenea, marca a lansat recent prima sa gama de produse circulare, conceputa conform unui nou standard de produse circulare, care se bazeaza pe principiile stabilite de Fundatia Ellen MacArthur.

Primark a numit-o pe Catalina Gnevnoi in functia de manager al magazinului din AFI Cotroceni. Avand o experienta vasta in retailul de moda, aceasta va coordona intreaga logistica a magazinului si echipele de asistenti de retail pentru a crea cea mai buna experienta de cumparaturi posibila pentru clienti.

Maciej Podwojski, Director Europa Centrala si de Est, Primark a declarat: „Suntem incantati sa adaugam un nou magazin Primark pe harta modei din Bucuresti. Aceasta inaugurare este foarte asteptata, ca urmare a raspunsului fantastic pe care l-am avut din partea clientilor la prima noastra deschidere de acum sase luni. Suntem foarte incantati sa ne deschidem portile luna viitoare si sa ne cunoastem noii clienti din AFI Cotroceni. Fie ca este vorba de produse esentiale de zi cu zi sau de tendintele modei de vara, suntem convinsi ca le va placea oferta noastra.”

Sorin Scîntei, Director General AFI Cotroceni, a adaugat:„Deschiderea magazinului Primark in AFI Cotroceni este un pas strategic important in consolidarea  portofoliului de branduri si oferirea unui mix bun de produse clientilor nostri.  Primark aduce o experienta de shopping completa, iar magazinul va reprezenta cu siguranta o destinatie pentru iubitorii brandului."



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.