TIMP LIBER

Ce variante propun organizatorii Neversea și Untold pentru INTRAREA la concerte


Ce variante propun organizatorii Neversea și Untold pentru INTRAREA la concerte

E.Ş. | 2021-02-19 21:36

Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalurilor Untold și Neversea, propune organizarea celor două evenimente cu public în acest an, în ciuda pandemiei, și condiționarea intrării spectatorilor.

Soluțiile propuse autoităților de către organizator sunt: dovada vaccinării, dovadă anticorpi sau rezultat negativ la un test rapid COVID-19, după cum a declarat Edy Chereji la .

„Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public. O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Cel mai important lucru este să ne punem la masă cu autoritățile și să inventăm și să găsim acel manual de utilizare a unui eveniment. Să înțelegi cum poți izola oameni care prezintă un risc de cei care nu prezintă un risc”, a mai spus el.

Reamintim că Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat în 7 februarie, referitor la marile festivaluri a căror organizare a început deja și care ar urma să aibă loc în vară (Untold, Nerversea, n.red.), că nimeni nu poate garanta că vor avea loc la datele stabilite de organizatori. Arafat a mai spus că ”se va ajunge la scandal” pentru că se va aduce iar în discuție problema despăgubirilor celor care își cumpără bilet dacă festivalurile nu vor mai avea loc din cauza pandemiei: ”Așa că oamenii trebuie să știe că își asumă riscul”, a mai spus acesta. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.