TIMP LIBER

E OFICIAL. Când va avea loc Noaptea Muzeelor


E OFICIAL. Când va avea loc Noaptea Muzeelor

PUTEREA24 | 2022-02-05 15:00

Evenimentul Noaptea Muzeelor va avea loc pe 14 mai 2022, iar organizatorii speră ca situaţia sanitară să permită revenirea „la o ediţie normală, imunizată acum, cu anticorpi şi chef pentru muzee, spaţii culturale diverse, experimente artistice, inovaţie, tehnologie”.

„E oficial! Organizăm Noaptea Muzeelor pe 14 mai 2022, într-o sâmbătă. Poate o să avem autobuze, poate o să avem din nou tipărite hărţi-program (poate nu numai în Bucureşti), încercăm în premieră o băutură premiată internaţional, o bragă energizantă a Nopţii Muzeelor, ne vom promova peste tot în Bucureşti cu ajutorul Phoenix Media, poate o să avem şi trotinete, poate dau sponsorii peste noi”, a anunţat Dragoş Neamu, şef departament de proiecte culturale şi relaţii internaţionale al RNMR, citat de News.ro.

Iniţiat în urmă cu 16 ani de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa și patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, evenimentul Noaptea Muzeelor este organizat anual pe plan european, iar în țara noastră de către Reţeaua Naţională de Muzeelor (RNMR), fiind cel mai important şi extins eveniment muzeal dedicat publicului larg.

Foto: Ziarul Lumina



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.