TIMP LIBER

Expoziţia de fotografie "Bucureştiul interbelic", la Palatul Brâncovenesc pe 17 și 18 septembrie


Expoziţia de fotografie "Bucureştiul interbelic", la Palatul Brâncovenesc pe 17 și 18 septembrie

PUTEREA24 | 2022-09-15 13:06

Expoziţia de fotografie "Bucureştiul interbelic" va fi organizată cu prilejul Zilelor Bucureştiului 2022, pe 17 şi 18 septembrie, la Centrul de Cultură "Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului".

Expoziţia va cuprinde imagini care surprind Bucureştiul copilăriei bunicilor noştri. O capitală europeană dedicată cetăţenilor ei, cu locuri de promenadă, cu pieţe largi menite să pună în valoare arhitectura clădirilor emblematice dar şi să adune mulţimile. Evenimentul, amenajat în holul cu mozaic veneţian de la etajul Palatului Brâncovenesc, îi va purta pe cei interesaţi prin atmosfera Bucureştiului de odinioară, oferind o experienţă senzorială neaşteptată. Imaginile imortalizează forfota unui oraş al contrastelor, viu, dinamic, împărţit deopotrivă de jupâni cu pălărie şi dame cochete, dar şi de negustori, ţărani şi sacagii, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Participarea la vizite este gratuită, fiind organizate trei ghidaje începând cu orele 11.00, 14.00 şi 17.00.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.