TIMP LIBER

Florence + The Machine și YUNGBLUD ajung la Summer Well 2023


Florence + The Machine și YUNGBLUD ajung la Summer Well 2023

PUTEREA24 | 2023-02-03 21:51

A 12-a ediție Summer Well va avea loc în perioada 11-13 august 2023, iar primele nume confirmate sunt: Florence + The Machine, YUNGBLUD, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale și Kid Francescoli.

Festivalul crește în fiecare an, iar pe scenă urcă artiști din ce în mai importanți, dovadă fiind ediția sold out de anul trecut. Fiecare detaliu al ediției a 12-a va continua misiunea noastră începută în 2011, când ne-am propus să aducem publicului din România cei mai relevanți artiști ai momentului și să construim un festival ca o vacanță.  

Ce promite Summer Well 2023? O scenă principală cu un line-up răsunător, scena de hip-hop & trap, scena de after party ce va aduce nume din industria muzicii electronice și, nu în ultimul rând, scena dedicată artiștilor emergenți.

“Ediția din acest an a Summer Well-ului este una specială din multe puncte de vedere, principalul fiind acela că a trebuit să ne ridicăm la așteptările create de ediția precedentă, o ediție sold-out cu 2 luni înainte. Cu un line-up care îi include pe Florence + The Machine și YUNGBLUD, cred ca am reușit cu brio acest lucru. Aștept luna august cu aceeași nerăbdare ca oricare dintre oamenii care ne trec pragul an de an. ” declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Summer Well este un festival Orange, susținut în fiecare  an de partenerii: Beck’s, Mastercard, glo, Pepsi, Red Bull, Bacardi, Jagermeister, Martini, Bombay Saphire, Samsung, YOXO, Mega Image, Tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, alpro, Karcher, AVON. ­Ne face o deosebită plăcere să anunțăm colaborarea cu ING, banca oficială Summer Well începând din acest an. 

Abonamentele pot fi achiziționate de pe, la prețul de 475 lei + taxe până pe 3 februarie. Începând cu 4 februarie prețul abonamentului va fi de 575 lei + taxe.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.