TIMP LIBER

O nouă carte cu REȚETE a lui Jamie Oliver a apărut în România. Cât costă


O nouă carte cu REȚETE a lui Jamie Oliver a apărut în România. Cât costă

PUTEREA24 | 2021-10-20 16:54

O nouă carte de rețete a lui Jamie Oliver, denumită „7 feluri”, a apărut și în România și cuprinde peste 120 de feluri de mâncare folosind doar câteva ingrediente.

O continuare firească a bestsellerului „5 ingrediente”, noua colecţie de reţete reinventează cele mai populare ingrediente din coşul de cumpărături, din care rezultă şapte feluri creative, câte unul pentru fiecare zi a săptămânii. Jamie aduce idei noi pentru ingredientele pe care deja le cunoaştem şi le iubim, precum piept de pui, filé de somon, carne tocată, vinete, ouă, cartofi, ciuperci sau ardei, scrie News.ro. Un broccoli se poate găti şi altfel decât fiert, un avocado e delicios şi nu doar întins pe pâine, iar pentru puiul la cuptor de la final de săptămână există şi alte variante.

Dintre toate cărţile lui Jamie de până acum, #7feluri e considerată cartea care se concentrează cel mai bine pe nevoile şi obiceiurile cititorilor săi: „Haideţi să recunoaştem, avem vieţi foarte încărcate, iar în ultima vreme parcă se aşteaptă din ce în ce mai mult de la noi şi de la timpul nostru. [...] M‑am uitat cu atenţie la datele concrete privind alimentele pe care ni le punem tot timpul în coşul de cumpărături şi am construit această carte în jurul celor 18 ingrediente‑cheie care apar constant în statistici”, spune Jamie Oliver.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.