TIMP LIBER

Pro TV, victorie de răsunet: O emisiune extrem de iubită de români va reveni pe micile ecrane


Pro TV, victorie de răsunet: O emisiune extrem de iubită de români va reveni pe micile ecrane

PUTEREA24 | 2022-01-11 12:49

O emisiune extrem de îndrăgită de români va reveni pe micile ecrane în acest an, anunță oficialii postului de televiziune Pro TV.

Show-ul muzical „Vocea României” revine pe micile ecrane după o pauză bună de timp. Sezonul zece este așteptat să aducă multe surprize pentru iubitorii de muzică. Preselecțiile au început deja și bătălia se anunță crâncenă.

Binecunoscutul show muzical care a pus România pe jar revine la Pro TV cu al zecelea sezon. Reprezentanții postului de televiziune promit un sezon de excepție ce nu trebuie să fie ratat de pasionații de muzică. Telespectatorii și concurenții sunt așteptași pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor.

Ca în fiecare sezon al show-ului „Vocea României”, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate. Preselecțiile au început deja și pentru înscriere este nevoie doar să completați un formular.

Show-ul a fost amânat din cauza pandemiei

Amintim că, emisiunea „Vocea României”, cel mai vizionat show de muzică din România, a fost scos din grila de programe Pro TV. Show-ul ar fi trebuit să înceapă în toamna anului 2020, dar formatul nu mai putea fi realizat din cauza faptului că nu s-au putut organiza preselecțiile pentru noul sezon al emisiunii de talente muzicale din cauza pandemiei.

Așa cum și emisiunea „Românii au talent” a trebuit să schimbe formatul pe parcurs și sa nu mai facă semifinalele și finalele live, așa și „Vocea României” s-a aflat în imposibilitatea de a mai fi realizată. Este pentru prima oară când Pro TV a fost nevoit să scoată din grila de programe un show de televiziune atât de important.

Show-ul trebuia să revină la Pro TV în toamna anului 2021, cu organizarea de preselecții, dar situația din România se pare că nu a permis acest lucru.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.