TIMP LIBER

Serialul ”Familia Bundy” se ÎNTOARCE pe ecrane. Cum va arăta producția


Serialul ”Familia Bundy” se ÎNTOARCE pe ecrane. Cum va arăta producția

E.Ş. | 2022-05-16 22:43

Celebrul serial Married with Children, sau Familia Bundy cum a rulat în România, se va întoarce pe micile ecrane, sub forma de desene animate.

Deși nu se știe ce serviciu de streaming va oferi acest serial, însă sursa citată anunță că se va da o adevărată bătălie pentru a prelua faimosul brand.

Alex Carter, co-producător executiv al serialului „Family Guy”, va scrie versiunea animată a îndrăgitului sitcom și va servi ca producător executiv și showrunner. Totul se va produce sub umbrela Sony Pictures Television, Sony deținând și distribuind seria originală.

Married With Children a rulat timp de 11 sezoane între 1987 și 1997 pe rețeaua Fox. Sitcomul s-a dovedit a fi un succes major și a ajutat la stabilirea Fox ca jucător important în prime time.

Showul a atras controverse în timpul difuzării, unii telespectatori considerând glumele drept exagerate și poveștile prezentate drept neplăcute. În ciuda faptului că nu a fost niciodată un succes printre critici, serialul a fost extrem de apreciat de fani.

Variety menționează că au existat zvonuri despre o potențială renaștere sau unui spin-off după acest serial, inclusiv unul care s-ar fi concentrat pe Bud Bundy (Faustino), acum adult.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.