TIMP LIBER

Teatrul Odeon își reia spectacolele cu public. Care va fi prima reprezentație


Teatrul Odeon își reia spectacolele cu public. Care va fi prima reprezentație

PUTEREA24 | 2021-05-06 13:53

Teatrul Odeon a anunţat că pe 14 mai își va relua spectacolele cu public. Prima reprezentație va fi„Pescăruşul”, după A.P. Cehov, regizat de Andrei şi Andreea Grosu.

Din distribuţie fac parte Alina Berzunţeanu, Marius Damian, Dan Bădărău, Nicoleta Lefter, Laurenţiu Lazăr, Elvira Deatcu, Florina Gleznea, Mihai Smarandache, Gelu Niţu şi Cezar Antal.

Pe 15 mai şi 16 mai, de la ora 19.30, în aceeaşi sală, va fi prezentat „Linişte! Sărut. Acţiune!”, adaptare de Peter Kerek după filmul „Living in Oblivion”, de Tom Dicillo. Distribuţia este alcătuită din Pavel Bartoş, Elvira Deatcu, Gelu Niţu, Cătălina Mustaţă, Paula Niculiţă/ Alina Berzunţeanu, Marius Damian, Ioan Batinaş şi Alexandru Papadopol. Preţul unui bilet este de 40 de lei.

Spectacolele vor avea loc în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii şi a respectării distanţei dintre spectatori etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare. Capacitatea sălii va fi redusă la 30%.

BSpectacolul va fi prezentat la sala Studio, de la ora 19:30. Biletele costă 30 de lei și vor fi puse în vânzare vineri, 7 mai. Pot fi achiziţionate online, fără comision, direct de pe teatrul-odeon.ro sau de la casa de bilete a instituţiei.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.