TIMP LIBER

Unde va avea loc Târgul de Crăciun din Capitală? Nicușor Dan a făcut anunțul


Unde va avea loc Târgul de Crăciun din Capitală? Nicușor Dan a făcut anunțul

PUTEREA24 | 2022-10-13 17:00

Primăria Capitalei anunţă, joi, că Târgul de Crăciun va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie. Locația nu este Piața Universității, ca anul trecut, ci Piaţa Constituţiei.

”În premieră, Primăria Capitalei deschide Piaţa Constituţiei operatorilor privaţi, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment - devenit o tradiţie a Capitalei - să contribuie la transformarea Bucureştiului într-o destinaţie preferată a turiştilor, a copiilor şi a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă”, a scris, joi, pe FAcebook, primarul general al Capitalei.  

Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti anunţă amenajarea Pieţei Constituţiei ca locaţie a evenimentului, astfel: zonă dedicată expozanţilor (târg), zonă pentru spectacole (scenă), zone tematice (Brad împodobit, Căsuţa lui Moş Crăciun, Iesle), zone de petrecere a timpului liber (spaţii dedicate jocurilor de iarnă, ateliere tematice pentru copii).

 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.